سفارش تبلیغ
صبا ویژن

                          


عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ماجرای استیضاح وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تجربه تلخی برای مجلس هشتم بود، گفت: در صورت مطرح شدن مجدد استیضاح وزیرکار در مجلس با استقبال نمایندگان مواجه نخواهد شد.

علی اکبراولیاء در گفتگو با مهر با اشاره ماجرای استیضاح وزیر کار آنرا تجربه تلخی برای مجلس هشتم دانست و اظهارداشت: تا مشخص شدن موضوع استعفای مرتضوی از سمت خود نباید نمایندگان امضاهای خود را پس می گرفتند لذا در صورت مطرح شدن مجدد استیضاح در مجلس مورد استقبال نمایندگان قرار نخواهد گرفت.


عضو فراکسیون اقلیت مجلس هشتم در پاسخ به این سوال که اصلاح طلبان برای بازسازی جریان خود و شرکت در انتخابات ریاست جمهوری چه برنامه هایی دارند گفت: برنامه ریزی برای بازسازی جریان اصلاحات و ورود آن به انتخابات ریاست جمهوری نبازمند زمان و ارزیابی شرایط است که اعضا باید دراین مدت به جمع بندی برسند.


وی با اشاره به گزینه اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری خبرداد: آقای عارف به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان مطرح هستند و برخی گفتگو ها و رایزنی هایی در این خصوص شده است.






نوشته شده در تاریخ جمعه 91 اردیبهشت 1 توسط حق جو



ساخت مسکن ویژه علاوه بر سه نقطه تهرانسر، چیتگر و حکیمیه در شهر جدید پردیس هم انجام می گیرد و قیمت مسکن ویژه در این شهر به دلیل هزینه آماده سازی زمین بیشتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه طرح ساخت مسکن مهر در کشور آغاز شد، استان تهران به عنوان یکی از گران ترین استانها در تامین و ساخت مسکن مورد توجه قرار گرفت. براین اساس، در شهرهای جدید استان تهران ساخت مسکن مهر 99 ساله در دستور کار قرار گرفت.


یکی از ایراداتی که به ساخت مسکن مهر در شهرهای جدید گرفته می شد، مسافت این شهرها نسبت به شهر مادر است که این موضوع در کنار هزینه سنگین تامین زیرساختها دولت را برآن داشت تا بر بخش دیگر مسکن مهر تمرکز کند؛ به همین جهت دولت برنامه ساخت مسکن مهر خودمالک در داخل شهرها را برای سال جدید را در دستور کار قرار داد که ساخت و ساز در بافتهای فرسوده با استفاده از تسهیلات کم بهره یکی از این راهکارها بود.


اما موضوع دیگری که به تازگی از سوی کمیسیون ماده 5 مطرح شده، ساخت مسکن مهر در داخل شهر تهران است که در این روش در زمینهای داخل شهر تهران مسکن مهر 99 ساله ساخته می شود و وامهای 20، 22.5 و 25 میلیون تومانی مسکن به آن تعلق می گیرد.


تفاوت عمده این واحدها با مسکن مهر در کیفیت و مصالح بکاررفته در ساخت آنها است بطوریکه در نمای این ساختمان ها از سنگ های گران قیمت استفاده شده و کابینت و کاشی کاری های مرغوبی در آن بکار می رود.


همچنین ساخت مسکن ویژه علاوه بر مناطقی در تهران مانند حکیمیه، چیتگر و تهرانسر در شهر جدید پردیس در کنار دیگر مسکن‌های مهر، ساخته می شود اما از نظر نمای بیرونی و داخلی تفاوت های عمده ای با واحدهای دیگر خواهد داشت.


از آنجایی که زمین این واحدها مانند دیگر مسکن های مهر از سوی دولت تامین می شود، بنابراین در زمره مسکن مهر 99 ساله به شمار می رود و تنها اعیانی آن به نام متقاضی خواهد بود.


رئیس سازمان ملی زمین و مسکن هم در این خصوص به مهر گفته است: نقاطی در داخل شهر شناسایی شدند که فعلا در مراحل رفع معارض هستند، بنابراین هنوز میزان زمین اختصاص یافته به این طرح مشخص نیست.


هزینه آماده سازی مسکن ویژه پردیس گران تر از دیگر واحدها


در خصوص ساخت مسکن ویژه در تهران، ایرج رهبر رئیس کانون سراسری انبوه سازان به مهر گفت: واحدهای مسکن ویژه مانند دیگر واحدهای مسکن مهر است با این تفاوت که در بخش نازک کاری و کیفیت ساخت از مسکن مهر تکمیل تر هستند.


وی بابیان اینکه قیمت این واحدها به نسبت آماده سازی برای ساخت تعیین می شود، اظهار داشت: اگر آماده سازی زمین ها هزینه بیشتری داشته باشد قیمت واحدها را افزایش می دهد اما اگر بخشی از این زمین ها هزینه زیادی نداشته باشند بطور حتم تاثیر زیادی بر قیمت نهایی نخواهد داشت.


رهبر بابیان اینکه هزینه آماده سازی در شهر جدید پردیس گران تر از 3 نقطه دیگر مشخص شده برای این طرح است، بیان کرد: زمین در این منطقه عادی نیست و هزینه زیادی دارد تا به مرحله ساخت برسد بنابراین قیمت آن به همراه افزایش کیفیت در ساخت، بالاتر از دیگر واحدهای مسکن ویژه در تهران است.


رئیس کانون سراسری انبوه سازان افزود: دولت در حال حاضر مشغول رفع معارض این زمین ها در تهران است که پس از حل مشکلات آنها در اختیار انبوه سازان برای ساخت قرار می گیرد.






نوشته شده در تاریخ جمعه 91 اردیبهشت 1 توسط حق جو



اگر متقاضی مدعی شود اختلاف سن واقعی او با سن مندرج در شناسنامه اش بیشتر از پنج سال است در این صورت تشخیص و حل اختلاف با کمیسیون 5 نفره تشخیص سن محل صدور شناسنامة صاحب سند خواهد بود.
 
تغییر محتویات اسناد سجلی
 
در سال 89 بیش از 22 هزار درخواست تغییر نام در ثبت ‌احوال کشور مورد بررسی قرار گرفته است. این موضوع بهانه ای برای طرح سئوالات در زمینه تغییر شناسنامه (تغییر نام خانوادگی، نام کوچک و سن) با توجه به قوانین و مقررات موجود را سبب گردید.
 
پرسش اول: شرایط و مدارک لازم برای تغییر نام خانوادگی چیست؟ آیا هر نام خانوادگی قابل تغییر است یا خیر؟
 
پاسخ: بموجب ماده 40 قانون ثبت احوال تغییر نام خانوادگی اشخاص منحصرا” با تصویب سازمان ثبت احوال کشور خواهد بود
 
اشخاص می توانند در موارد ذیل درخواست تغییر نام خانوادگی نمایند:
 
1- نام خانوادگی بیش از دو کلمه و یا بیش از یک کلمه و یک حرف یا عدد یا پسوند و یا بطور مطلق یا مضاف نام محل باشد.
 
2- نام خانوادگی از واژه های مستهجن و ناپسند ترکیب شده باشد.
 
3- نام خانوادگی از واژه های خارجی باشد .
 
4- نام خانوادگی های مذموم که مغایر ارزشهای فرهنگ اسلامی باشد .
 
5- اسامی محل بطور مطلق و مضاف .
 
6- واژه هائی که از القاب و اسامی مربوط به عناوین علمی اعم از درجات و مؤسسات علمی مانند دکتر ، دانشگاه و یا مناصب دولتی از لشکری و کشوری بصورت مطلق باشد و مواردی دیگر که در قانون ذکر شده اند.
 
پرسش دوم: آیا می توان نام کوچک خود را تغییر داد؟ برای این منظور کدام مرجع صالح به رسیدگی می‌باشد؟
 
در پاره‌ای از موارد شخص متقاضی می تواند تقاضای تغییر نام کوچک خود را بنماید. این موارد عبارتند از: نامهای ممنوع یعنی نامهایی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی گردد، عناوین و القاب قدیم مانند امین الدوله ، نامهای زننده یا مستهجن یا نامتناسب با جنس، اسامی افراد همنام در خانواده.
 
همچنین است کسانیکه به موجب تبصره 6 ماده 20 قانون ثبت احوال با تائید مراجع ذیصلاح به دین مبین اسلام مشرف شده باشند و یا اینکه در نام کوچک چیزی زاید و غیرضروری و یا ناشی از اشتباه اشخاص وجود داشته باشد. در این موارد مرجع صالح برای تغییر نام، هیات حل اختلاف اداره ثبت احوال است. اما موارد دیگر مانند تغییر نامهای غیر موجه و ناخوشایند در صلاحیت محاکم دادگستری است.
 
پرسش سوم: آیا می توان تاریخ قید شده در شناسنامه را تغییر داد؟ آیا تغییر سن امکان پذیر است؟
 
در پاسخ به این سئوال دو فرض ممکن است. اگر متقاضی مدعی شود اختلاف سن واقعی او با سن مندرج در شناسنامه اش بیشتر از پنج سال است در این صورت تشخیص و حل اختلاف با کمیسیون 5 نفره تشخیص سن محل صدور شناسنامة صاحب سند خواهد بود. کمیسیون می‌‏تواند در صورت لزوم، صاحب سند را جهت معاینه و تعیین سن به پزشکی قانونی معرفی کند و تصمیم کمیسیون تشخیص سن نیز قابل اعتراض نخواهد بود.
 
در صورتی که ادعای اختلاف سن واقعی و سن مندرج در شناسنامه کمتر از 5 سال باشد باید به دادگستری رجوع کند و با رعایت مقررات و تشریفات مربوطه و تقدیم دادخواست طرح دعوا کند.





نوشته شده در تاریخ سه شنبه 91 فروردین 29 توسط حق جو



یاران خاتمی هر روز برهنه تر از دیروز+تصاویر
عصرامروز: حکایت رنگ عوض کردن یاران خاتمی، حکایتی تکرای برای افکار عمومی جامعه شده است و مردم هر روز با خبر جدیدی از تغییر و تحول ظاهری و باطنی مشاوران، وزیران، معاونان و خبرنگاران دولت اصلاحات مواجه می شوند!
 
برخی یاران و همراهان خاتمی در دولت اصلاحات که در آن دوره 8 ساله، ریاکارانه در پست های دولتی از اسلام و انقلاب دفاع می کردند، امروز هم در "عمل" و هم در "گفتار" نشان می دهند که هیچ اعتقادی به گفته های پیشین خود نداشته اند و اعمال، رفتار، کردار و گفتار آنها تنها از روی تزویر، ریا و عوام فریبی بوده است. 

یکی از این اشخاص؛ فریبا داوودی مهاجری، مدیر کل زنان وزرات کشور، مشاور وزیر ارشاد، مشاور رئیس جمهور در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور وزیر علوم در دولت اصلاحات است که کوله باری از پست های دولتی را یدک می کشد. 

وی که در حوادث پس از انتخابات از کشور گریخت و به اردوگاه فتنه گران در غرب پیوست، نخستین بار در برنامه ماهواره ای پارازیت نقاب از چهره پلید خود برداشت تا دستان عروسک گردان فریبا داوودی مهاجری پس از چند سال نمایان شود. 

مشاور سابق خاتمی پس از کشف حجاب در این برنامه تاکید می کند که " دوست من شاید انتقاد شما مبنی بر اینکه چرا در مقابل دوربین تا مدت ها حجاب داشتم و در پشت دوربین نداشتم صحیح باشد. اما هر انسانی در زندگی شخصی مشکلات و مسایل مخصوص به خود را دارد که نمی تواند آن را علناً بیان کند. من نزدیک به 27 سال چادری بودم و برداشتن آن بعد از این مدت حتماً می توانست تبعات مختلفی را در خانواده ایجاد کند یا حتی موجب بروز مشکلاتی برای اطرافیان شود. اما زمانی رسید که دیدم زمان آن رسیده است که باید با خودم و مخاطب شفاف باشم " 

براساس این گزارش، تاسف بارتر از این مسئله بازگشت به گذشته و مرور یکی از سخنرانی های وی است؛ فریبا داوودی مهاجر طی سخنانی در مراسم شب تاسوعای حسینی در حسینیه‌ ارشاد از امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) می گوید و تاکید می کند: "پیام زینب برای زنان ما مسوولیت اجتماعی و نه پرده‌نشینی و خانه‌نشینی است." 

وی ادامه می دهد: " پیام دیگر عاشورا افشاگری بود، اگر از دیدگاه جامعه‌شناسی تاریخی به عاشورا بنگریم این پیام را درک می‌کنیم. عاشورا جنگ میان آب و عطش نبود، بلکه مقابله با ظلم و نادانی بود. عاشورا مکتب تاریخ‌ساز و انسان‌ساز و در پی اجرای عدالت بود.
زینب که پیام آورعاشورا نامیده می‌شود پیش از آن زنی مستقل بود که در تمام صحنه‌های سیاسی ـ اجتماعی جامعه حضور داشت. اگر ایشان زنی پرده‌نشین بود چگونه می توانست با چنان اقتداری با یزید صحبت کند. زینب علی‌الاصول به لحاظ نفس مشارکت در جریان سیاسی وارد عرصه عاشورا شد در حالی که 1300 سال بعد از آن جریان علمای اسلام با مدرسه رفتن دختران مخالفت می‌کردند. آیا آن‌ها زینب را نشناخته بودند؟ چه مشارکتی بالاتر از حضور در جنگ و عاشورا. آیا سخنان ایشان در برابر یزید از خون حسین کمتر است و از یک زن پرده‌نشین می‌شود انتظار چنین سخنانی را داشت؟ " 

بازخوانی صحبت های داوودی مهاجر که حدود 7 سال پیش در جمع اعضای دفتر تحکیم بیان شد، بیش از هر چیز موجب تاسف انسان می شود و قطعا زینب، زینب و حسین، حسین کردن وی همانند قرآن های بر سر نیزه رفته هیچ ارزشی ندارد؛ چه آنکه هرچه می گذرد، داوودی مهاجرعریان تر و برهنه تر از دیروز می شود! 

مشاور وزیر ارشاد دولت خاتمی که روزی قرار بود با آقای وزیر مردم را ارشاد کرده و فرهنگ جامعه را تعالی ببخشند، هر روز تصاویر جدیدتری از برهنگی خود منتشر می کند تا مردم بیش از گذشته با چهره واقعی این عروسک خیمه شب بازی غرب آشنا شوند. 

 

 



 



 






نوشته شده در تاریخ شنبه 91 فروردین 19 توسط حق جو



به گزارش بصیر نیوز ، سخنان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران، به موضوعی جنجالی برای رسانه های عربی تبدیل شد.
روزنامه اینترنتی سعودی “الوئام” دراین باره نوشت: «درحالیکه ایران به دلیل طرح های خود در معرض فشارهای بین المللی قرار دارد؛ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران تأکید کرد این کشور نیازمند بهبود روابط با عربستان سعودی است. وی در عین حال توضیح داد که برخی مسئولان ایرانی تمایلی به بهبود این روابط ندارند.»
پایگاه اینترنتی العربیه نیز در این باره نوشت: «رفسنجانی گفت که در دوران ریاست جمهوری تلاش کرد با جمهوری عربی مصر روابط برقرار کرده، و مذاکره با آمریکا را آغاز کند؛ ولی به دلایلی که آنها را توضیح نداد، نتوانست چنین کاری انجام دهد. رفسنجانی در این اظهارات که بخش هایی از آن در رسانه های ایرانی منتشر شد، تأکید کرد که دولت احمدی نژاد تلاش کرد با تشدید مواضع ضد عربستان سعودی نتایج سفر او به عربستان را از بین ببرد.»
العربیه مدعی شد: «روابط رفسنجانی و احمدی نژاد از سال 2009 و پس از حمله بی سابقه احمدی نژاد علیه رفسنجانی در تلویزیون و متهم کردن او و اعضای خانواده اش به فساد مالی تیره شده است.»
پایگاه اینترنتی میدل ایست آنلاین نیز در این باره نوشت: «رییس جمهوری اسبق ایران از دشمنی ایرانی ها با ریاض، و تناقض مواضع ایران در خصوص مذاکره با آمریکا، انتقاد می کند.»
میدل ایست آنلاین تأکید کرد: «علی اکبر رفسنجانی در مصاحبه ای اعلام کرد که ایران باید روابط بهتری با عربستان سعودی برقرار کرده، و مذاکره با آمریکا را آغاز کند.»
این پایگاه اینترنتی عربی نوشت: «رفسنجانی گفت که عربستان سعودی به تنهایی می تواند جای ما را بگیرد. اگر عربستان به اندازه سهم خود و نه بیشتر نفت تولید می کرد، هیچ کس در دنیا نمی توانست به ما تعدی کند.»
میدل ایست آنلاین مدعی شد: «تیرگی روابط ایران و عربستان از یک سال قبل و با ورود ارتش سعودی در اوایل سال 2011 به بحرین برای دفاع از خاندان سنی حاکم، درقبال قیام اکثریت شیعیان که از سوی ایران حمایت می شوند، به بحران سیاسی تبدیل شد. ریاض اعلام کرده است که برای جبران منع خرید نفت ایران در بازارها پس از تحریم های نفتی و بانکی غرب ضد ایران به دلیل برنامه هسته این کشور، آمادگی دارد تا تولید نفت خود را افزایش دهد.»
میدل ایست تأکید کرد: «ایران به زودی مذاکرات هسته ای خود را با گروه 5+1 از سر می گیرد.»
روزنامه های سعودی الشرق الاوسط و الحیات که هردو در لندن چاپ می شوند نیز این سخنان را بازتاب و به بررسی آن پرداختند.






نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 91 فروردین 17 توسط حق جو


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز